Tip na dárek za vysvědčení

Ideální dárek za vysvědčení? Památníček!

Lámete si hlavu nad tím, jak odměnit svá dítka za vysvědčení? A co darovat ve chvíli, kdy se vaše ratolesti nemohou pochlubit úplně samými jedničkami? Máme pro vás šikovný tip, který dětí nerozmazlí a naopak jim udělá spoustu radosti i poté, co se ze školáků stanou studenti a dospělí.

 tip_na_darek_za_vysvedceni_pamatnicek_woodigo

Odměňovat za vysvědčení, nebo ne?

Otázka stejně stará jako je samotné školní hodnocení. Děti přece chodí do školy, aby se něco naučily a v životě se neztratily. Jistě, vzdělání je základ, ale aspoň malý dárek si za svou snahu zaslouží každý školák.

A nemusí jít jen o dárek za samé jedničky. Vysvědčení jsou ve finále jen čísla, skutečnou snahu vašich dětí vidíte jen vy. A za tu si zaslouží víc než jen vzít na zmrzlinu.

Jaký dárek vybrat?

Možná váš milovaný rošťák sní o nových autíčkách, malá princezna zase o panenkovském království… Ale na to jsou i jiné příležitosti, třeba narozeniny či Vánoce. Pokud jde o školu, buďte trochu rafinovaní. Co třeba dárek, nad kterým se budou dítka muset i trošičku zamyslet? Na školní roky děti budou rádi jednou vzpomínat, tak jim s tím pomozte.

 Památníček je proto naprosto ideálním dárečkem, který se brzy stane středem pozornosti celé třídy.

  • Každý z kamarádů a blízkých v něm najde své místo a může se vašim dětem zapsat na některou ze stránek.
  • Vzhled památníčku vyladíte svým dětem na míru. S krásnými dřevěnými deskami bude jejich knížečka vzpomínek ozdobou každé poličky v pokojíčku.
  • Napsat vzkaz, básničku, nebo nakreslit obrázek? Je jen na vašich dětech, jaké instrukce dají každému, kdo se jim do památníčku zvěční.
  • Co je malé, to je hezké. Památníček není žádný okázalý veledar, ale díky designu a textu na míru je to dárek skutečně od srdce.
  • Z nové hračky mají děti radost do té doby, než se okouká a přijde do módy jiná. Až si ale po letech prohlédnou památníček, budou z něj mít ještě větší radost než na začátku.

Můžeš kreslit, můžeš psát…

…ale listy netrhat. Pamatujete na památníčky? Určitě jste je v mládí taky měli, tak pokračujte v tradici a oživte tento krásný zvyk. Když památníček po letech otevřete, určitě budete dojatí ze vzpomínek, které se vám při prohlížení vybaví.

 Tak dopřejte podobné chvíle i svým dětem. Jen málokterý dárek má takovou trvanlivost a s přibývajícím časem získává na hodnotě. Teď navíc máte skvělou možnost vašim dětem vytvořit design památníčku přímo na míru.

 Tak jaký památníček vyberete? Máte na výběr ze spousty designů, z nichž stoprocentně zvolíte ten, který se bude dítkám líbit. Woodigo, to jsou dřevěné památníčky na míru dětské radosti.

woodigoButton_01