Objednávky dárků pro maminku přijaté do neděle doručíme do 10. května.

Tip na dárek za vysvědčení

Ideální dárek za vysvědčení? Památníček!

Lámete si hlavu nad tím, jak odměnit svá dítka za vysvědčení? A co darovat ve chvíli, kdy se vaše ratolesti nemohou pochlubit úplně samými jedničkami? Máme pro vás šikovný tip, který dětí nerozmazlí a naopak jim udělá spoustu radosti i poté, co se ze školáků stanou studenti a dospělí.

 tip_na_darek_za_vysvedceni_pamatnicek_woodigo

Odměňovat za vysvědčení, nebo ne?

Otázka stejně stará jako je samotné školní hodnocení. Děti přece chodí do školy, aby se něco naučily a v životě se neztratily. Jistě, vzdělání je základ, ale aspoň malý dárek si za svou snahu zaslouží každý školák.

A nemusí jít jen o dárek za samé jedničky. Vysvědčení jsou ve finále jen čísla, skutečnou snahu vašich dětí vidíte jen vy. A za tu si zaslouží víc než jen vzít na zmrzlinu.

Jaký dárek vybrat?

Možná váš milovaný rošťák sní o nových autíčkách, malá princezna zase o panenkovském království… Ale na to jsou i jiné příležitosti, třeba narozeniny či Vánoce. Pokud jde o školu, buďte trochu rafinovaní. Co třeba dárek, nad kterým se budou dítka muset i trošičku zamyslet? Na školní roky děti budou rádi jednou vzpomínat, tak jim s tím pomozte.

 Památníček je proto naprosto ideálním dárečkem, který se brzy stane středem pozornosti celé třídy.

  • Každý z kamarádů a blízkých v něm najde své místo a může se vašim dětem zapsat na některou ze stránek.
  • Vzhled památníčku vyladíte svým dětem na míru. S krásnými dřevěnými deskami bude jejich knížečka vzpomínek ozdobou každé poličky v pokojíčku.
  • Napsat vzkaz, básničku, nebo nakreslit obrázek? Je jen na vašich dětech, jaké instrukce dají každému, kdo se jim do památníčku zvěční.
  • Co je malé, to je hezké. Památníček není žádný okázalý veledar, ale díky designu a textu na míru je to dárek skutečně od srdce.
  • Z nové hračky mají děti radost do té doby, než se okouká a přijde do módy jiná. Až si ale po letech prohlédnou památníček, budou z něj mít ještě větší radost než na začátku.

Můžeš kreslit, můžeš psát…

…ale listy netrhat. Pamatujete na památníčky? Určitě jste je v mládí taky měli, tak pokračujte v tradici a oživte tento krásný zvyk. Když památníček po letech otevřete, určitě budete dojatí ze vzpomínek, které se vám při prohlížení vybaví.

 Tak dopřejte podobné chvíle i svým dětem. Jen málokterý dárek má takovou trvanlivost a s přibývajícím časem získává na hodnotě. Teď navíc máte skvělou možnost vašim dětem vytvořit design památníčku přímo na míru.

 Tak jaký památníček vyberete? Máte na výběr ze spousty designů, z nichž stoprocentně zvolíte ten, který se bude dítkám líbit. Woodigo, to jsou dřevěné památníčky na míru dětské radosti.

woodigoButton_01